Antena 3 CNN Actualitate Apelul autorităților către românii din Diaspora a fost auzit. "Stau în casă pentru că va iubesc, pe voi copii mei, pe tine mama mea"

Apelul autorităților către românii din Diaspora a fost auzit. "Stau în casă pentru că va iubesc, pe voi copii mei, pe tine mama mea"

Un român aflat în Spania, transmite un mesaj familiei, dar și celorlalți români aflați la depărtare de casă și le spune că cea mai mare iubire în ziua de azi e cea de la distanță.

Apelul autorităților către românii din Diaspora a fost auzit. "Stau în casă pentru că va iubesc, pe voi copii mei, pe tine mama mea"
04 Apr 2020   •   17:15

Apelul autorităților pentru românii aflați în străinătate de a nu veni în țară cu ocazia sărbătorilor de Paști s-au făcut auzite.

Din Spania, un român transmite mesajul său către familia lui aflată în țară căreia îi spune să nu îl aștepte de sărbători pentru că cea mai bună dovadă de iubire, în zilele acestea, este aceea de a sta la distanță unii de alții.

Sorin Grigore și-a postat mesajul și pe cel mai numeros grup de pe facebook al românilor aflați în Spania.

"Indiferent ce se va întâmpla, stau în Spania. Nu m-a speriat nimic în viață.

Să merg in România? Pentru ce? Acum încă sunt sănătos și mă simt protejat. Așa vreau sa se simtă și copii mei, mama mea, prietenii și toți oamenii.

Pentru a simți acest sentiment de siguranță, este nevoie să ascultăm ce ni se spune. Stau în casa.

Stau în casă pentru că va iubesc, pe voi copii mei, pe tine mama mea, iubesc viața și chiar daca acum nu pot trai decât așa, aleg sa iubesc așa.

Sper că într-o zi am să pot privi copiii și să-i îmbrățișez, sa îmi iau iubita în brațe și să i spun că mi-a lipsit.

Să alin durerea mamei spunându-i că s-a terminat cu bine pentru toți."
 

×
Subiecte în articol: Spania roman sărbători
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close