Antena 3 CNN Actualitate Spania s-a calificat în faza eliminatorie a Cupei Confederaţiilor (VIDEO)

Spania s-a calificat în faza eliminatorie a Cupei Confederaţiilor (VIDEO)

Spania s-a calificat în faza eliminatorie a Cupei Confederaţiilor (VIDEO)
18 Iun 2009   •   03:10

Golul marcat de David Villa cu capul în repriza a doua a adus Spaniei o victorie meritată împotriva Irakului şi calificarea în semifinalele Cupei Confederaţiilor. Spania a dominat partida, însă a avut probleme la finalizare, pe când Irak a ameninţat foarte rar poarta campioanei europene.

Golul înscris de Villa l-a propulsat pe locul doi în topul marcatorilor spanioli, după deja legendarul Raul. Reuşita atacantului a adus totodată a 14-a victorie consecutivă pentru Spania, care a egalat astfel recordul mondial. A fost de asemenea al 34-lea meci fără înfrângere al Spaniei, care mai are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a egala recordul Braziliei.



În cealaltă partidă a grupei A, gazda competiţiei, Africa de Sud, a dispus cu 2-0 de Noua Zeelandă, graţie golurilor înscrise de Parker în minutele 21 şi 52, şi păstrează şanse bune de calificare în semifinale. Africa de Sud are 4 puncte şi joacă cu Spania în ultima etapă, putând fi ajunsă doar de Irak, care are un punct, şi joacă împotriva Noii Zeelande.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david villa cupa confederatiilor
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close