Antena 3 CNN Actualitate Cinci spanioli, grav răniți într-un accident rutier, pe Valea Oltului

Cinci spanioli, grav răniți într-un accident rutier, pe Valea Oltului

Cinci persoane, toți cetățeni spanioli, au suferit răni grave într-un accident petrecut în Vâlcea. Trafic blocat pe DN7.

Cinci spanioli, grav răniți într-un accident rutier, pe Valea Oltului
Sursa foto: IPJ Vâlcea
de Cerasela Stafie    |    22 Oct 2021   •   22:37

Accidentul a avut loc vineri seara, în dreptul localităţii Câineni. Mașina în care se aflau cei cinci s-a izbit de o dubiță.

Spaniolii au rămas încarcerați, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea. La fața locului au fost mobilizate trei salvări de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vâlcea, două echipaje SMURD şi descarcerarea grea.

"Accidentul s-a produs în comuna Câineni, sat Robeşti, implicate fiind un autoturism şi o dubiţă. Sunt anunţate cinci victime încarcerate. Persoanele aflate în autoturism sunt de naţionalitate spaniolă, în număr de cinci, toate necesită îngrijiri medicale. În dubă sunt două persoane care nu necesită îngrijiri medicale. Duba transporta două cabaline", a declarat Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, scrie Agerpres.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a transmis că traficul a fost blocat: ”informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, circulația este întreruptă temporar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 224+300 metri, în zona localității Robești, județul Vâlcea. În urma coliziunii, cinci persoane au fost rănite”.

×
Subiecte în articol: spanioli ISU Valcea
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close