Antena 3 CNN Actualitate Spărgător filmat în timp ce dădea lovitura: ”Uite-l, a intrat în casă! Repede, să vină repede!”

Spărgător filmat în timp ce dădea lovitura: ”Uite-l, a intrat în casă! Repede, să vină repede!”

Situație revoltătoare la Giurgiu. Un spărgător, prins în flagrant de polițiști în timp ce jefuia o casă, a fost lăsat liber de magistrați. Aceștia au decis că bărbatul care a intrat cu ranga în casa victimelor nu este un pericol pentru societate, așa că l-au pus sub control judiciar.

Spărgător filmat în timp ce dădea lovitura: ”Uite-l, a intrat în casă! Repede, să vină repede!”
Sursa foto: antena 3
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2022   •   07:38

Jurnaliștii Antena 3 au obținut în exclusivitate filmarea realizată chiar de victime. Proprietarii au surprins momentul în care bărbatul mascat le-a intrat cu forța în casă. 

”Are rucsacul în spate. Uite-l cum coboară!”, se aud proprietarii spunând în filmare. 

Aceștia au aflat că locuința le va fi jefuită cu doar câteva ore înainte ca hoțul să dea lovitura. Cineva din anturajul spărgătorului le spusese că acesta aștepta momentul în care urmau să plece în vacanță pentru a-i jefui. Așa că l-au așteptat pregătiți și au filmat fiecare mișcare. 

Hoțul a venit înarmat cu o rangă. Avea planul foarte bine pus la punct. 

Când s-au convins că spărgătorul este pe cale să intre cu forța în locuința lor, oamenii au sunat la poliție.  

”A intrat în casă, uite, acum intră, acum intră pe geam! Îi aștept (pe polițiști, n.red.) sau intru eu și îl blochez în casă? Repede, să vină repede! Că acum se duce direct la seif!” 

Polițiștii au reușit să îl prindă pe hoț chiar în timp ce acesta cotrobăia prin casă după bunuri de valoare. L-au reținut pentru 24 de ore, însă magistrații au hotărât apoi să îl elibereze sub control judiciar. 

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close