Antena 3 CNN Actualitate Specialiştii recomandă gheaţa şi sarea pentru detoxifierea organismului

Specialiştii recomandă gheaţa şi sarea pentru detoxifierea organismului

Specialiştii recomandă gheaţa şi sarea pentru detoxifierea organismului
Sursa foto: Foto: spu.fi
06 Ian 2012   •   23:28

Gheaţa şi sarea ne scapă de probleme. E o combinaţie ciudată ,ce-i drept,dar specialiştii ne recomandă să o folosim ca să scăpăm de semnele lăsate după sărbători de mâncarea grea şi fumul de ţigară. Masajul cu gheaţă pe pielea bine încinsă la saună şi relaxarea în salină sunt remediile ideale pentru a redobândi energia consumată în timpul sărbătorilor.

Rece şi bine mărunţită, gheaţa este ingredientul principal al unui masaj care durează doar 5 minute, dar activează circulaţia sângelui şi vascularizează musculatura.

Întreaga terapie detoxifiază puternic organismul. Procedura durează 30 de minute şi costă 115 lei. Plămânii au şi ei nevoie de ajutor după fumul pe care l-au inspirat în cluburi de Revelion. Salinele Spa-urilor sunt remediul ideal pentru o gură de aer sănătos în mijlocul oraşului.

Cuburile mari de sare aduse din Slănic Prahova au efect antibacterian şi tratează afecţiunile respiratorii. Începând cu banalele viroze sau răceli de sezon, continuând cu alergii, pusee de alergii sau alergii cronice, bronşite, boli pulmonare cronice asociate fumătorilor.

Preţul unei ore petrecute în salină este de 40 de lei, iar un abonament cu 10 şedinţe costă 300 de lei, dar plămânii vă vor vor mulţumi după primele minute în care vor simţi aerul curat.

 


×
Subiecte în articol: gheata masaj sare revelion
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close