Antena 3 CNN Actualitate Spectacol pe centura Capitalei, oferit de o tânără recalcitrantă (VIDEO)

Spectacol pe centura Capitalei, oferit de o tânără recalcitrantă (VIDEO)

Spectacol pe centura Capitalei, oferit de o tânără recalcitrantă (VIDEO)
Sursa foto: blonda politist
24 Mar 2009   •   19:44

O tânără-pieton a oferit azi un spectacol de zile mari în faţa poliţiştilor şi a echipei de filmare a Antenei 1. Prinsă în timp ce încerca să traverseze neregulamentar, domnişoara s-a enervat cumplit pe agenţi şi pe colegii noştri.

Tânăra din imaginile de mai jos se plimba liniştită, vreme de 10 minute pe banda de urgenţă a centurii Bucureştiului. Poliţiştii îi cer actele, moment în care domnişoara vrea să plece, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Iar când îşi dă seama că nu poate, devine, vizibil, din ce în ce mai nervoasă.

?Luaţi lumea cu japca pe stradă! Dumneata iei lumea cu japca pe stradă! Dumneata nu mă pui forţat să semnez! N-am voie să semnez?, spune femeia.

?Eu aşteptam pe cineva?, este explicaţia femeii. ?Dar nu aveţi voie! E autostradă!?, îi arată poliţistul. ?Da' n-am ştiut! Dacă n-am ştiut trebuie să iei omu' cu japca?!?, nu se lasă femeia.

Atenţia domnişoarei este captată apoi de echipa de filmare. Tânăra împarte în mod egal înjurăturile poliţiştilor, reporterului, operatorului, şi din nou poliţiştilor. După ce a primit amenda a traversat, însă pe trecerea de pietoni, imediat după ce şi-a aranjat, în mers, hainele.



Observator

×
Subiecte în articol: politist agent
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close