Antena 3 CNN Actualitate Scene cutremurătoare pe holul spitalului din Corabia: Un bătrân plânge și se roagă în genunchi să fie consultat de medici

Scene cutremurătoare pe holul spitalului din Corabia: Un bătrân plânge și se roagă în genunchi să fie consultat de medici

Un bătrân a fost filmat în timp ce stătea în genunchi pe holurile spitalului din Corabia, județul Olt, rugându-se să fie consultat. Acesta poate fi auzit spunând că așteaptă de trei ore să fie preluat de cineva și că are nevoie de ajutor pentru că a suferit un accident vascular.

Scene cutremurătoare pe holul spitalului din Corabia: Un bătrân plânge și se roagă în genunchi să fie consultat de medici
Sursa foto: Facebook/ Temelie Madalina
de Mia Lungu    |    10 Ian 2021   •   19:20

Imaginile au fost publicate pe o rețea de socializare de o tânăra care era în vizită la un pacient internat în Spitalul Orășenesc Corabia. Această îl găsește pe bătrân în genunchi și se oferă să îl ajute. Pentru că nu îl poate ridică singură, roagă personalul medical să intervină. Doctora care vine, îl vede pe bătrân, și pleacă nepăsătoare fără să facă nimic.

„- Haideţi, că o să vină cineva să vă ia de aici. Staţi de mult aici? Domnu', staţi de mult aici?
- De vreo trei ore.
- De trei ore?
- Uitaţi-vă la mine un pic. Vreţi să vă ajut să vă ridicăţi pe scaun? 
- Da.”

"Văzând că nu îl pot ridică singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea că suferise în trecut și un AVC)am mers să anunț un medic.
Am anunțat o Dna Dr. respectabilă, cu părul puțin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea, nu aș vrea că domnul Ivănuș să fie lezat în vreun fel. Răspunsul doamnei: "Să vină infirmierele ", s-a întors și, fără urmă de umanitate, a plecat.

Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. "Doamnele " infirmiere nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd." a scris femeia pe Facebook.

Încep această postare,cu un gust amar ce pleacă din ? spre ?, după o vizită de o ora în "Spitalul"Orășenesc Corabia...

Posted by Temelie Madalina on Friday, 8 January 2021

×
Subiecte în articol: batran spital corabia Olt
Parteneri
Alertă ANM: Cod portocaliu de averse torenţiale! Unde plouă de rupe
x close