Antena 3 Actualitate "Spitalul" COVID de la Bacău a intrat la apă și se prăbușește. Cât a costat și de ce nu funcționează

"Spitalul" COVID de la Bacău a intrat la apă și se prăbușește. Cât a costat și de ce nu funcționează

de Adrian Iclozan    |    08 Oct 2020   •   17:45
"Spitalul" COVID de la Bacău a intrat la apă și se prăbușește. Cât a costat și de ce nu funcționează
Sursa foto: bacau.net

Celebrul "spital modular" COVID de la Bacău a început să se deterioreze sub efectul apei pluviale, relatează presa din județ, care publică și fotografii ale acestei amenajări cu care ministrul Nelu Tătaru s-a lăudat în mai multe rânduri.

"Spitalul" este, de fapt, o înșiruire de corturi care adăpostesc containere medicale și a fost achiziționat de Unifarm iar IGSU a refuzat recepția, pentru că achizitorul nu a respectat caietul de sarcini.

Corturile ocupă din 24 mai, anul curent, terenul bazei sportive Letea.

Pentru acest "spital" statul a cheltuit12 milioane de lei + TVA, adică aproximativ 3 milioane de euro iar la un moment dat prefectura evoca varianta scoaterii lui la vânzare pe internet.

Această situație scandaloasă se suprapune crizei pandemice pe care o traversează Bacau, în acest județ paturile ATI fin ocupate în totalitate, după cum relatează presa locală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close