Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Militar Sibiu va trata pacienți COVID

Spitalul Militar Sibiu va trata pacienți COVID

Spitalul Militar de Urgență Sibiu va primi pacienți COVID, a anunţat vicepremierul Raluca Turcan la puțin timp după ce șeful DSP Sibiu a spus că spitalul nu poate prelua bolnavi de coronavirus, pentru că este în renovare.

Spitalul Militar Sibiu va trata pacienți COVID
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2020   •   16:30

Directorul DSP Sibiu, Gabriel Budescu, a declarat, vineri, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, că Spitalul Militar de Urgență nu poate prelua pacienți COVID-19 pentru că este în renovare.

Câteva ore mai târziu, directorul DSP a fost contrazis de vicepremierul României, Raluca Turcan. Aceasta a discutat cu ministrul Apărării și a anunțat că Spitalul Militar din Sibiu va primi pacienți COVID-19.

Turcan: Spitalul Militar Sibiu e pregătit și va prelua bolnavi COVID

"Începând de joi, împreună cu dl general Ciucă, Ministrul Apărării, am analizat posibilitatea tratării pacienților Covid și în Spitalul Militar Sibiu. Astăzi, spitalul este pregătit și vor fi preluați pacienții repartizați de către DSP Sibiu", a anunțat Raluca Turcan.

Vicepremierul a mai anunțat că împreună cu autoritățile locale din județul Sibiu a decis să suplimenteze numărul de paturi pentru pacienții COVID la spitalele Agnita, Mediaș, Județean și CFR. 

În plus, vor fi achiziționate aparate de oxigen și ventilatoare și va fi repartizat personalul medico-sanitar de care este nevoie.
 

×
Subiecte în articol: Spitalul Militar Sibiu coronavirus
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close