Antena 3 CNN Actualitate Spital renumit, nenorocit de interese oculte chiar sub nasul SRI şi al parchetelor

Spital renumit, nenorocit de interese oculte chiar sub nasul SRI şi al parchetelor

Spital renumit, nenorocit de interese oculte chiar sub nasul SRI şi al parchetelor
Sursa foto: foto: pixabay.com
19 Mai 2016   •   19:39

Denisa Popovici, liderul sindical al spitalului CF2 din Bucureşti a dezvăluit, în ediţia de joi a emisiunii ''La ordinea zilei'', problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani din cauza crizei din Sănătate şi a nepăsării statului, dar şi a unor interese imobiliare care au vizat unitatea medicală.

Mai mult decât atât, Denisa Popovici a adus acuzaţii grave la adresa fostei conduceri a spitalului, dar şi a fostului ministru al Transporturilor Radu Berceanu.

Dezvăluirile făcute de medic sunt halucinante şi greu de imaginat pentru un spital cu renume din Capitală.

''Era groaznic pentru că, în timp ce cu 3 miliarde de lei se igienizau 3 cabinete de directori, în spital nu se cumpărau medicament, dezinfectanţi, materiale sanitare. Nu se cumpăra absolut nimic. Singurul lor scop era să închidă spitalul'', a spus liderul sindical.

Potrivit acesteia, timp de un an de zile, 700 de oameni au trimis memorii către autorităţi, şi, în lipsa unui răspuns, au cumpărat din banii proprii dezinfectanţi şi materiale sanitare.

''Toţi, de la infirmiere până la medici, toată lumea cumpăram absolut orice: unul cumpăra eprubete, altul cumpăra cloramină, altul cumpăra detergent. Vă daţi seama că nu puteam să cumpărăm la standarde internaţionale, dar totuşi cumpăram detergenţii şi dezinfectanţii care să poată să menţină o igienă a spitalului, mărturiseşte cadrul medical.

 

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close