Antena 3 CNN Actualitate Spitalele Colentina, Matei Balş şi peste 350 de blocuri din Capitală, fără apă caldă şi căldură din cauza unor avarii

Spitalele Colentina, Matei Balş şi peste 350 de blocuri din Capitală, fără apă caldă şi căldură din cauza unor avarii

Peste 350 de blocuri din Capitală, printre care şi două spitale mari, rămân fără apă caldă şi căldură, anunţă, vineri, Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB).

Spitalele Colentina, Matei Balş şi peste 350 de blocuri din Capitală, fără apă caldă şi căldură din cauza unor avarii
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2021   •   13:49

Totul se întâmplă din cauza unor lucrări pentru remedierea avariilor apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 și 5 din Capitală, iar în unele cazuri, apa caldă şi căldură vor reveni în jurul orei 20.

Potrivit companiei, vineri au loc lucrări la rețeaua de termoficare care afectează sute de blocuri.

Astfel, sunt efectuate lucrări pe conducta magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, din sectorul 2 al Capitalei. 

La Institutul Balș, este căldură, dar nu este apă caldă, iar la Spitalul Colentina este apa caldă, dar nu au căldură.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează aproximativ 30 de blocuri și spitalele Matei Balș și Colentina va fi sistată vineri, până la ora 20:00.

Se intervine și la o conductă din zona Splaiului Unirii din sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din sectorul 4 va fi sistată încălzirea până la ora 18:00.

Lucrare este și pe Calea Șerban Vodă din sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru 122 de blocuri va fi sistată tot până la ora 18:00.

De asemenea, avarie este pe strada Sebastian din sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde și a încălzirii pentru aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până la ora 18:00.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: apă caldă căldură matei balș Colentina
Parteneri
Români morţi într-o mlaştină la graniţa SUA - Canada
x close