Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Colentina, de mai bine de două luni fără autorizație sanitară. Pacienții ar putea ajunge să plătească toate consultațiile

Spitalul Colentina, de mai bine de două luni fără autorizație sanitară. Pacienții ar putea ajunge să plătească toate consultațiile

Spitalul Colentina funcționează de mai bine de două luni fără autorizația sanitară, ceea ce înseamnă că pacienții ar putea ajunge să-și plătească toate consultațiile.

Spitalul Colentina, de mai bine de două luni fără autorizație sanitară. Pacienții ar putea ajunge să plătească toate consultațiile
Sursa foto: Getty images / hxdbzxy
de Radu Tiliță    |    26 Feb 2024   •   15:42

Surse din cadrul spitalului spun că unitatea medicală funcționează încă din luna decembrie fără autorizația sanitară, care a fost cerută abia la începutul lunii februarie, deși legea spune că aceasta trebuie să fie solicitată cu 30 de zile înainte de expirare.

Oana Sivache, director Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, susține că nu știe nimic despre această situație, iar responsabilitatea îi revine managerului spitalului.

Reporterii Antena 3 CNN au încercat să ia legătura cu managerul spitalului, care susține că lipsa autorizației este cauzată de anumite lucrări, care trebuie să fie reavizate.

Echipa Antena 3 CNN a cerut un punct de vedere și din partea Direcției de Sănătate Publică, responsabilă de reavizarea spitalelor, care a început să efectueze mai multe vizite la unitatea medicală. 

Rămâne de văzut dacă spitalul va reuși să obțină autorizația pentru toate clădirile, în condițiile în care vorbim despre foarte multe lucrări și schimbări în schema de organizare.

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close