Antena 3 CNN Actualitate Spitalul din Argeş, păzit mai bine ca o fortăreaţă. De ce au stat de strajă jandarmii şi poliţiştii

Spitalul din Argeş, păzit mai bine ca o fortăreaţă. De ce au stat de strajă jandarmii şi poliţiştii

Spitalul din Argeş, păzit mai bine ca o fortăreaţă. De ce au stat de strajă jandarmii şi poliţiştii
Sursa foto: Foto: ziuadevest.ro
de M.Z.    |    06 Oct 2011   •   19:07

Două clanuri de romi din Argeş şi-au împărţit pumni, picioare şi bâte, pentru că nu s-au înţeles la vânzarea unei maşini. În urma altercaţiei, trei dintre ei au ajuns la Spitalul Judeţean din Piteşti.

De teamă ca cele două tabere să nu se ia din nou la bătaie, zeci de poliţişti au împânzit zona. Miercuri noaptea, spitalul Judeţean din Argeş a fost păzit mai bine decât o fortăreaţă. Peste 50 de jandarmi şi poliţişti le-au ţinut la distanţă pe rudele agitate ale celor trei victime.

"Medicii au solicitat prezenţa Poliţiei, pentru evitarea unui scandal provocat de rudele victimelor, care au venit la spital", a declarat ag. Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt al IJP Argeş.

Romii s-au liniştit după ce au aflat că starea celor trei răniţi nu este gravă. Totuşi, poliţiştii au rămas în zonă toată noaptea, pentru a fi siguri că rudele acestora nu se vor lua din nou la bătaie.



×
Subiecte în articol: tigani scandal bătaie spital Politie Argeş
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close