Antena 3 CNN Actualitate Incompetenţă şi nepotism la Spitalul Judeţean Vrancea, unde manager este verişoara prefectului, el însuşi fost șofer

Incompetenţă şi nepotism la Spitalul Judeţean Vrancea, unde manager este verişoara prefectului, el însuşi fost șofer

Nicuşor Halici, candidat PSD la Camera Deputaţilor în Vrancea, trage semnalul de alarmă cu privire la managementul defectuos al Spitalului Judeţean Vrancea. Din primăvară, unitatea medicală este condusă de un medic stomatolog de la ţară, a cărui principală calitate este rudenia cu prefectul PNL al judeţului, Gheorghiţă Berbece.

Incompetenţă şi nepotism la Spitalul Judeţean Vrancea, unde manager este verişoara prefectului, el însuşi fost șofer
de Gabriel Dano    |    25 Noi 2020   •   14:50

"La spitalul judeţean Vrancea e un management defectuos, o stare conflictuală, pentru că acolo au pus un manager în primăvară, după conducerea militară, al PNL. Nu e deloc politic spus, e verişoara prefectului de Vrancea şi asta spune tot. Acum, că ar fi doar o verişoară, nu ar fi o problemă, dacă ar fi vreo somitate, dar nu a fost decât un medic stomatolog într-o comună, şi nu avea decât câţiva pacienţi pe lună", a declarat Nicuşor Halici pentru DC News.

E o situaţie tensionată şi mulţi vor să plece

Candidatul PSD susţine că din cauza verişoarei-manager Codruţa Mihalache, Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon” din Focşani a rămas în plină pandemie fără singurul epidemiolog. Mai mult decât atât, o pleiadă de alţi medici sunt pe picior de plecare.  

"În ceea ce priveşte spitalul, nu poţi face şcoală pe morţi, din păcate. I-am scris şi d-lui Tătaru, am cerut să se ia măsuri. Au început medici să îşi dea demisia. Din păcate, din cauza unor presiuni asupra lor, nu ies public. Dar ne mai transmit şi nouă ce se întâmplă. E o situaţie tensionată, şi mulţi vor să plece.

Nu doar că nu au reuşit să aducă medicii necesari, au început să şi plece. A plecat şi singurul epidemiolog al Spitalului, din cauza verişoarei. Din punctul meu de vedere, un spital nu poate funcţiona fără un epidemiolog. Are un rol esenţial, mai ales acum", acuză Nicuşor Halici.

Are un stil complet opus liberalismului, de dictator

Politicianul PSD s-a arătat revoltat de faptul că nimeni nu ia nicio măsură, amintind că şi prefetul de Vrancea este, la rândul lui, o persoană lipsită de competenţa necesară postului pe care îl ocupă.

"Şi dânsa ştie, dar are un stil complet opus liberalismului, de dictator, în care ea impune regulile. E reprobabilă! Prefectul ce să spună? Că el a fost şoferul lui Grindă şi un fost chelner, nici el nu a avut vreo carieră profesională în administraţie", a mai declarat candidatul PSD Nicuşor Halici. 

×
Subiecte în articol: Vrancea PNL PSD
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close