Antena 3 CNN Actualitate Spitalul ”Marius Nasta”, dedicat COVID-19, a fost asediat de 20 de atacatori

Spitalul ”Marius Nasta”, dedicat COVID-19, a fost asediat de 20 de atacatori

Institutul "Marius Nasta" din Capitală a fost atacat aseară de rudele unui pacient mort de COVID. Aproape 20 de indivizi s-au năpustit prin saloane si au încercat să intre cu forta chiar în secția unde sunt tratați bolnavii de coronavirus.

Spitalul ”Marius Nasta”, dedicat COVID-19, a fost asediat de 20 de atacatori
de Laura Dinu    |    02 Oct 2020   •   09:20

Unul dintre principalele spitale COVID din țară, Institutul "Marius Nasta" din București, a fost atacat joi seara de rudele furioase ale unui pacient COVID care a decedat.

Imediat după ce au aflat de decesul bărbatului, rudele acestuia au venit în număr mare la spital. Acestea nu au putut fi oprite de paznici atunci când au forțat intrarea în incinta spitalului.

Odată ajunși înăuntru, oamenii au început să îi terorizeze pe medici și pe asistente prin înjurături și amenințări.

Mai mult decât atât, ei au încercat să spargă geamurile pavilionului în care sunt tratați bolnavii de coronavirus, unde se refugiase o parte din personalul medical. 

Din fericire, Poliția și Jandarmeria au ajuns la timp pentru a calma spiritele și pentru a-i scoate afară pe scandalagii. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, însă o persoană a fost amendată cu suma de 1,000 de lei pentru deranjarea liniștii și ordinii publice. 

Managerul instituției va merge vineri să depună o plângere penală.

Bărbatul decedat avea 40 de ani și suferea de obezitate. 

 

×
Subiecte în articol: Marius Nasta atacatori
Parteneri
"Fenomen" incredibil pe cerul Craiovei: "Te trimite în pământ"
x close