Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Militar Central: Preşedintele Traian Băsescu este APT pentru serviciu

Spitalul Militar Central: Preşedintele Traian Băsescu este APT pentru serviciu

Spitalul Militar Central: Preşedintele Traian Băsescu este APT pentru serviciu
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Dec 2011   •   15:39

Preşedintele Traian Băsescu este apt pentru serviciu. Spitalul Militar Central a anunţat că Traian Băsescu nu suferă, în momentul de faţă, de nicio afecţiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau viaţa, astfel încât să îl împiedice să îşi exercite mandatul de preşedinte al României.

"În urma examenelor clinice pluridisciplinare, a analizelor de laborator şi a examenelor paraclinice imagistice, Comisia medicală a constatat că Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, este APT din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu", se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", citat de Mediafax.

Conform sursei citate, "Traian Băsescu nu suferă, în momentul de faţă, de nicio afecţiune care să îi pună în pericol starea fizică, psihică sau viaţa şi care să îl împiedice să exercite mandatul de preşedinte al României".
   
Spitalul militar precizează că în 28 decembrie,  în conformitate cu prevederile Hotărârii CSAT nr. 166/2006, preşedintele Traian Băsescu a efectuat controlul medical anual.
   
Comunicatul este semnat de directorul-comandant al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", colonel medic dr. Emil-Aurelian Ranetti şi de şeful Direcţiei Medicale a Ministerului Apărării Naţionale, general de brigadă medic dr. Mihai-Marius Mureşan.

Preşedintele Traian Băsescu a mai fost consultat în august 2010 la Spitalul Militar Central din Bucureşti, de şeful secţiei ORL.

 






×
Subiecte în articol: presedinte Traian Băsescu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close