Antena 3 Actualitate Gabriela Firea, acuzații grave! ”Citiți și vă cruciți! Decizie șocantă”

Gabriela Firea, acuzații grave! ”Citiți și vă cruciți! Decizie șocantă”

de Laura Dinu    |    09 Oct 2020   •   10:02
Gabriela Firea, acuzații grave! ”Citiți și vă cruciți! Decizie șocantă”
Sursa foto: Hepta

Gafă uriașă făcută de DSP București care vrea să trimită pacienții bolnavi de COVID-19 la un spital care se ocupă de dependenții de droguri. Un document publicat de Gabriela Firea pe Facebook arată eroarea făcută de cei de la DSP.

”Citiți și vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără secție de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfântul Stelian din Capitală să fie destinat exclusiv pacienților Covid cu forme medii și GRAVE! Două observații :

1. Spitalul Sfântul Stelian NU are secție de ATI, deci nu poate trata pacienți cu forme severe! La ce îi condamnă Guvernul pe acești bolnavi?

2. Spitalul Sfântul Stelian este Centrul de Evaluare și Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri!! Daa! Ați citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca și cum ar fi infecționiști, virusologi etc.

În cazul în care guvernanții se refereau la Spitalul Sfântul Ștefan, pe care vor să-l transforme în Covid 100%, rămâne problema cea mai gravă semnalată : NU are secție de terapie intensivă, deci nu poate vindeca pacienți cu forme severe!

Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?

Oricum, demn de remarcat faptul că guvernul preia spitalele Primăriei în lupta cu virusul, și nu pe cele ale Ministerului Sănătății! O recunoaștere a muncii echipei de la ASSMB, pe care am coordonat-o și susținut-o cu investiții masive, timp de 4 ani. Investiții fără precedent în spitale, care salvează vieți!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

Pe de altă parte, directoarea spitalului spune că nu crede că este un document real, și că nu a primit nimic de la Direcția de Sănătate Publică. Astfel, aceasta nu va da declarații până nu primește mai multe informații în acest caz. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close