Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Vechi din Râmnicu Vâlcea va fi modernizat | Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Investim în sănătate!"

Spitalul Vechi din Râmnicu Vâlcea va fi modernizat | Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Investim în sănătate!"

Spitalul Vechi din Râmnicu Vâlcea va fi modernizat cu o investiţie uriaşă, după ce Guvernul a adoptat, astăzi, hotărârea privind lucrările de modernizare.

Spitalul Vechi din Râmnicu Vâlcea va fi modernizat | Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea: "Investim în sănătate!"
Sursa foto: CJ Vâlcea
de Georgiana Adam    |    27 Iul 2022   •   16:35

După mulţi ani de muncă şi în care reprezentanţii Consiliului Judeţean Vâlcea au pus la cale documentaţia necesară, în ședința de guvern de astăzi a fost adoptată o hotărâre care stabilește cadrul legal pentru ca lucrările de modernizare a Spitalului Vechi să intre în procedură de proiectare și execuție.

Compania Națională de Investiții va organiza licitația în urma căreia peste 97 milioane lei (970 miliarde lei vechi) vor fi investiți în modernizarea clădirii, dar și în achiziționarea de aparatură medicală.

Lucrările vor începe cu reabilitarea Corpului C5, respectiv a secțiilor: Oftalmologie, Psihiatrie 2, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, precum și a Compartimentului de psihiatrie infantilă. 

În cadrul acestui proiect, se vor realiza și lucrări de amenajare și sistematizare a parcului existent în curtea interioară a Spitalului Vechi.

"Modernizarea Spitalului Vechi este un proiect pe care l-am început în urmă cu 4 ani și despre care astăzi pot spune că, în sfârșit, a intrat în linie dreaptă.. Este o veste minunată pentru Județul Vâlcea și vreau să le mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului au fost alături de noi și ne-au susținut în acest demers.

Voi fi prezent zi de zi în șantier după demararea lucrărilor. Investim în sănătate și fac acest lucru pentru că iubesc oamenii și vreau ca pacienții să fie primiți în condiții bune", a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea.

×
Subiecte în articol: CJ Vâlcea Constantin Rădulescu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close