Antena 3 CNN Actualitate Fost sportiv la CSU Suceava, găsit mort sub dărâmăturile casei din Turcia. Cemal Kutahya a murit împreună cu soția însărcinată și fiul lor

Fost sportiv la CSU Suceava, găsit mort sub dărâmăturile casei din Turcia. Cemal Kutahya a murit împreună cu soția însărcinată și fiul lor

Handbalistul turc care a fost căpitanul echipei CSU Suceava a fost găsit mort alături de soția însărcinată și copilul de cinci ani.

Fost sportiv la CSU Suceava, găsit mort sub dărâmăturile casei din Turcia. Cemal Kutahya a murit împreună cu soția însărcinată și fiul lor
Sursa foto: CSU Suceava
de Laura Dinu    |    14 Feb 2023   •   12:39

Cei trei locuiau într-o casă în Antakya, una dintre cele mai afectate zone de cutremurele de săptămâna trecută. Decesul sportivului a fost confirmat şi de Federația Turcă de Handbal.

”În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite și trupurile băiețelului și soției lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni. 

Decesul sportivului a fost confirmat și de Federația Turcă de Handbal.

”Am aflat cu profundă tristețe vestea morții dragului nistru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naționale de handbal masculin și a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuia în Antakya. Condoleanțele noastre! Vom face tot ce ne stă în putință pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes țara noastră la cel mai înalt nivel. Mulțumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru țara noastră! Nu te vom uita!”, se arată se arată într-un comunicat transmis de Federația Turcă de Handbal. 

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. După despărțirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în țara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onorați că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace”, scriu reprezentanții Clubului Sportiv Suceava pe o rețea socială. 

? În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost...

Publicată de Clubul Sportiv Universitar din Suceava pe Luni, 13 februarie 2023

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close