Antena 3 CNN Actualitate Sporurile ilegale nu vor mai fi restituite. Băsescu a promulgat Legea amnistiei fiscale

Sporurile ilegale nu vor mai fi restituite. Băsescu a promulgat Legea amnistiei fiscale

Sporurile ilegale nu vor mai fi restituite. Băsescu a promulgat Legea amnistiei fiscale
Sursa foto: Foto: Mediafax Foto
14 Iun 2012   •   15:31

Traian Băsescu a promulgat, joi, Legea privind amnistia fiscală pentru bugetarii din administraţie obligaţi să returneze sporuri încasate în 2009 şi 2010, de care ar putea beneficia aproximativ 300.000 de persoane din rândul angajaţilor bugetari.
   
"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat joi, 14 iunie, Decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din fonduri publice", a informat Preşedinţia.
   
Camera Deputaţilor adoptase, în 8 mai, cu 234 voturi "pentru" şi niciun vot împotrivă, proiectul de lege privind amnistia fiscală pentru funcţionarii publici obligaţi să returneze sporuri încasate în 2009 şi 2010.
   
Deputaţii au aprobat proiectul care prevede stabilirea unor măsuri referitoare la drepturile salariale ale personalului din sectorul bugetar plătit din bugetul general consolidat, drepturi stabilite în baza contractelor sau acordurilor colective de muncă şi pe baza hotărârilor consiliilor locale sau judeţene.
   
După vot, toţi reprezentanţii grupurilor parlamentare au arătat că este un act de justiţie votarea acestui proiect.
   
Camera Deputaţilor este for decizional în cazul acestui proiect de lege.
   
UDMR a depus, în 20 martie, la Parlament, proiectul de lege privind amnistia fiscală pentru circa 300.000 de funcţionari publici obligaţi să returneze sporuri încasate în 2009-2010, anunţa la acel moment Laszlo Borbely.
   

×
Subiecte în articol: bugetari proiect de lege
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close