Antena 3 CNN Actualitate "Spovedania" unui preot BEAT mort. Ce le-a spus poliţiştilor după ce a luat la bătaie un adolescent de 19 ani

"Spovedania" unui preot BEAT mort. Ce le-a spus poliţiştilor după ce a luat la bătaie un adolescent de 19 ani

"Spovedania" unui preot BEAT mort. Ce le-a spus poliţiştilor după ce a luat la bătaie un adolescent de 19 ani
de O.P.    |    01 Sep 2014   •   05:35

Un preot dintr-o comună clujeană a luat la bătaie, în plină stradă, un adolescent de 19 ani. Slujitorul Domnului a băut atât de mult încât şi-a pierdut cumpătul şi a lovit băiatul cu pumnii şi picioarele până când un echipaj de poliţie l-a scos din mâinile lui.

A fost dus la spital cu răni uşoare, timp în care preotul a fost luat la întrebări în maşina poliţiei. Când şi-a dat seama că riscă să fie exclus din biserică, părintele s-a "spovedit" în faţa oamenilor legii.

CUM S-A ÎNTÂMPLAT TOTUL

Preotul, din comuna clujeană Unguraş, a băut până n-a mai ştiut de el la un botez în Dej. Imediat după slujbă, şi-a lepădat haina preoţească şi s-a pus pe băut cot la cot cu petrecăreţii.

După chef, părintele a pornit spre casă însoţit de câţiva amici de pahar. Pe drum, preotul s-a năpustit asupra unui băiat de 19 ani care i-a ieşit în cale.

Cu toate că abia mai mergea drept, preotul a găsit puterea să-l bată pe tânăr cu pumnii şi picioarele.

Enoriaşul snopit în bătaie de preot a fost salvat de un echipaj de poliţie care trecea prin apropiere. Odată instalat în maşina oamenilor legii, preotul şi-a dat seama că a păcătuit.

Tânărul agresat a ajuns la spital, dar a refuzat internarea. Vrea însă să îşi scoată certificat medico-legal, pentru că a fost rănit serios de preot. Faţa bisericească riscă să fie exclusă din biserică şi s-ar putea alege cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

×
Subiecte în articol: agresiuni
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close