Antena 3 CNN Actualitate Dosarul scandalului de fraudă la Sectorul 1 a ajuns la Secţia Specială. Procurorul Sprâncu, aşteptat să dea cu subsemnatul

Dosarul scandalului de fraudă la Sectorul 1 a ajuns la Secţia Specială. Procurorul Sprâncu, aşteptat să dea cu subsemnatul

Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie a preluat dosarul acuzaţiilor de fraudă electorală la Sectorul 1 şi urmează să dea o hotărâre de care depinde soarta scrutinului şi, implicit, a noului primar ales Clotilde Armand.

Dosarul scandalului de fraudă la Sectorul 1 a ajuns la Secţia Specială. Procurorul Sprâncu, aşteptat să dea cu subsemnatul
de Adrian Iclozan    |    11 Oct 2020   •   22:33

Pista pe care merg procurorii Secţiei Speciale este cea a fraudei electorale, pentru care sunt examinate probe.

Informaţia a fost dezvăluită, duminică, de jurnalista Adina Anghelescu în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire, la Antena 3.

Iniţial au fost constituite două dosare, la Parchetul Sectorului 1: primul decurge din plângerea formulată de USR-PLUS, după ce un curier a fost surprins cu 473 de procese verbale asupra sa.

Celălalt dosar a fost constituit după ce Antena 3 a difuzat imaginile care arătau cum şeful Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Bogdan Sprâncu, însoţit de membri USR, a pătruns în sala cu sacii cu buletine de vot.

Cum a ajuns dosarul suspiciunilor de fraudă cu sacul la Secţia Specială

Pentru că în speţă este vorba de un procuror, dosarul a fost declinat Secţiei Speciale, competente în acest caz.

Sprâncu urmează să fie audiat de procurorii Secţiei Speciale iar rezultatul anchetei ar putea determina reluarea scrutinului în sector, dincolo de eventualele culpe penale ale celor investigaţi.

×
Subiecte în articol: Sprâncu BES1 frauda
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close