Antena 3 CNN Actualitate SRI rupe tăcerea în cazul morții lui Dan Condrea

SRI rupe tăcerea în cazul morții lui Dan Condrea

SRI rupe tăcerea în cazul morții lui Dan Condrea
23 Mai 2016   •   13:37

Comisia de Control a SRI a purtat o corespondență cu directorul SRI, Eduard Hellvig, în care i s-a cerut acestuia să spună dacă serviciul îl fila pe Dan Condrea, așa cum a spus membrul Comisiei, deputatul Sebastian Ghiță, scrie libertatea.ro.

Senatorul Teodor Atanasiu, membru în Comisia de Control a SRI, a explicat că a purtat o conversație telefonică cu directorul SRI, Eduard Hellvig. ”Am întrebat dacă era filat și directorul SRI ne-a spus că nu (...) SRI nu putea să organizeze filajul, ca urmare a deciziei Curții Constituționale”, a explicat Atanasiu.

Atanasiu a precizat că s-a trimis o adresă a Comisiei către SRI și urmează ca serviciul să trimită și un răspuns oficial în acest sens. Până atunci, rămânem cu acest răspuns oral al directorului SRI, care susține că Dan Condrea nu a fost filat de serviciu.

Cei din Comisia SRI au explicat că Dan Condrea nu putea fi filat de SRI, pentru că acest caz nu se înscrie în rândul celor care țin de siguranța naținoală, tocmai de aceea Condrea nu putea fi filat.

Comisia SRI va trimite o solicitare oficială către serviciu, iar din partea SRI va venit o comunicare oficială în acest sens.

 

×
Subiecte în articol: patronul Hexi Pharma SRI Dan Condrea
Parteneri
ANRE vrea să majoreze tarifele de distribuție a energiei de la 1 aprilie
x close