Antena 3 CNN Actualitate SRI se implică în cazul bărbatului împuşcat în Capitală. Anchetatorii au cerut şi analize ADN

SRI se implică în cazul bărbatului împuşcat în Capitală. Anchetatorii au cerut şi analize ADN

SRI se implică în cazul bărbatului împuşcat în Capitală. Anchetatorii au cerut şi analize ADN
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    28 Noi 2012   •   16:21

Serviciul Român de Informaţii (SRI) se implică în cazul bărbatului împuşcat în Capitală, după ce Poliţia i-a cerut sprijinul. Cei doi indivizi care au împuşcat un bărbat cu pistoale mitralieră sunt în continuare liberi. Poliţia română este în alertă încă de acum două seri, dar fără succes.

În plus, anchetatorii care instrumentează incidentul de luni seară, în urma căruia un bucureştean a fost grav rănit de două persoane care au tras asupra lui cu o armă automată şi un pistol, au cerut expertizarea ADN a unor probe prelevate de pe cele două arme de foc, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Poliţiştii au trimis la laborator cele două arme de foc, un pistol mitralieră de tip AKM cu pat rabatabil şi un pistom Makarov, unde au fost prelevate de specialişti urme biologice lăsate pe suprafaţa acestora de cei doi suspecţi, pentru a se stabili ADN-un suspecţilor.

Rezultatele vor fi comparate cu datele existente deja în baza de date, pentru a se stabili dacă persoane care acelaşi ADN au mai fost implicate în fapte penale, fapt care ar duce, implicit, la identificarea celor doi trăgători. 

Suspecţii nu au fost identificaţi şi nimeni nu a reuşit să ofere vreun indiciu care să-i ajute pe anchetatori. Între timp, starea victimei s-a stabilizat. Anchetatorii spun că doar declaraţia lui ar putea face lumină în acest caz.

Anchetatorii caută în continuare probe la locul unde, luni seară, a fost împuşcat în stil mafiot bărbatul de 26 de ani. Mai multe persoane apropiate tânărului împuşcat au fost audiate de poliţişti, printre care şi prietena sa.

Criminaliştii spun că s-au tras peste 10 gloanţe. Martorii atacului sunt surprinşi că tânărul a supravieţuit.

Anchetatorii presupun că, la momentul atacului, bărbatul s-a ghemuit în spatele portierei, iar forţa gloanţelor a fost atenuată de tabla maşinii. Armele cu care au tras agresorii, un pistol mitralieră de tip AKM şi un pistol Makarov de calibru 9 milimetri, au fost găsite de poliţişti la faţa locului, abandonate de cei doi atacatori. 

Strada unde a avut loc atacul este considerată de poliţişti o zonă-problemă în sectorul 3 din Capitală, pentru că, de-a lungul timpului, oamenii legii au intervenit de mai multe ori să aplaneze scandaluri.








×
Subiecte în articol: SRI impuscat in cap impuscaturi impuscat
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close