SRI şi SIE l-au avertizat pe Băsescu că România va pierde postul de comisar pe Agricultură

29 Oct 2009   •   08:16
SRI şi SIE l-au avertizat pe Băsescu că România va pierde postul de comisar pe Agricultură
basescu

Desemnarea posturilor de comisar european şi licitarea României pentru postul la Agricultură, unul din cele mai importante la nivelul UE, a fost uitată de politicienii români, deşi înainte de începerea campaniei prezidenţiale se punea mare accent pe acest aspect.
Europarlamenrarul Victor Boştinaru declara pentru Gardianul că principalele servicii de informaţii ? SRI şi SIE - l-ar fi avertizat pe preşedintele Traian Băsescu despre ?riscul? ca România să-şi ?dinamiteze? şansele de a beneficia de un portofoliu european cu buget.
Atacurile permanente ale Traian Basescu ar putea duce la primirea unui post neimportant. De asemenea, sublinia că ?Franţa a redirecţionat sprijinul său pentru o alta ţară, iar Germania a anunţat că va sprijini Austria, chiar la o zi sau două după ce, în mod absolut iresponsabil, preşedintele Băsescu a declarat că, ştiind ce este în spatele lui Klaus Johannis, în nici un caz nu poate fi prim-ministru?.
Eurodeputatul aprecia că una din probleme constă în atacurile permanente ale lui Traian Băsescu si ale Monicăi Macovei la adresa intereselor României, prin declaraţiile despre România ca ţară coruptă.
Antena3.ro

x close