Antena 3 CNN Actualitate Un stâlp rupt de un camion a căzut peste doi frați gemeni de 12 ani, aflați în curte, în Șișcani, Vaslui

Un stâlp rupt de un camion a căzut peste doi frați gemeni de 12 ani, aflați în curte, în Șișcani, Vaslui

Un accident grav a avut loc sâmbătă în localitatea Șișcani, comuna Hoceni, din județul Vaslui, după ce un camion a pierdut controlul și a lovit un stâlp de electricitate. Stâlpul a căzut peste 3 persoane, între care doi copii, care sunt în stare gravă.

Un stâlp rupt de un camion a căzut peste doi frați gemeni de 12 ani, aflați în curte, în Șișcani, Vaslui
de Mia Lungu    |    19 Mar 2022   •   11:11

Pompierii din Huși intervin în localitatea Șișcani, comuna Hoceni, unde un camion a lovit un stâlp, care a căzut peste 3 persoane, între care doi copii, frați gemeni, în vârstă de 12 ani.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un camion răsturnat și un stâlp de electricitate rupt, care în cădere a lovit doi copii. Unul dintre cei copii este în stare gravă (fractură de bazin și fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare).

Acesta va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat de urgenţă la o unitate medicală specializată din municipiul Iași”, spun reprezentanții ISU Vaslui. 

Cel de-al doilea copil va fi transportat de ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. 

Ambii copii sunt conștienți.

Și șoferul camionului primește îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței SAJ Vaslui.

×
Subiecte în articol: copii stalp Şişcani Vaslui camion
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close