Antena 3 CNN Actualitate Stănişoară: Este de dorit ca programul avionului multirol să intre în CSAT în 2009

Stănişoară: Este de dorit ca programul avionului multirol să intre în CSAT în 2009

Stănişoară: Este de dorit ca programul avionului multirol să intre în CSAT în 2009
Sursa foto: Mihai Stãniºoarã
08 Sep 2009   •   13:24

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară ar dori ca problema achiziţiei de avioane multirol să ajungă pe masa CSAT până la finalul anului în curs, în prezent fiind aşteptate parvenirea unor informaţii de la partea americană cu privire la avioanele F16 aflate în uz.
Chestionat după audierile la comisiile parlamentare de apărare cu privire la stadiul programului de achiziţie de avioane multirol, Stănişoară a precizat că în prezent se aşteaptă toate informaţiile necesare pentru a putea pune pe masa CSAT spre decizie această problemă.
"Acum aşteptăm de la partea americană un set de informaţii privind o eventuală achiziţie a unor avioane. Nu există nicio decizie şi nicio îndreptare a deciziei pe o anumită direcţie. Practic, noi acum acumulăm informaţii. Avem informaţii despre avioanele noi de toate tipurile posibile existente pe piaţă. Vrem să punem alături de aceste variante şi varianta unui avion în uz care să facă trecerea pe o anumită perioadă până la eventuala achiziţie a F-35 ", a subliniat Stănişoară, arătând că informaţiile în cauză se referă la "avioane F16 de un anumit tip".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: program CSAT MApN
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close