Antena 3 CNN Actualitate Scandal din cauza stării de alertă. Care sunt partidele care vor vota împotrivă

Scandal din cauza stării de alertă. Care sunt partidele care vor vota împotrivă

Este deja scandal în ceea ce privește decretarea stării de alertă. Dacă PSD spune că este exclus ca parlamentarii să nu o voteze, Pro România anunță clar că nu va gira noua măsură a Cabinetului Orban.

Scandal din cauza stării de alertă. Care sunt partidele care vor vota împotrivă
Sursa foto: Hepta
19 Mai 2020   •   11:15

Votul Legisilativului pentru starea de alertă va avea loc în zilele următoare pentru că senatorii și deputații sunt cei care iau decizia finală asupra hotărârii emise de Executiv. Este posibil însă ca documentul să fie modificat înaintea votului. 

Din primele informații se pare că social-democrații nu vor să facă modificări de substanță. Astfel, este puțin probabil ca starea de alertă să nu fie aprobată de Parlament pentru că principalul partid de opoziție, PSD, prin vocea lui Marcel Ciolacu, a declarat că social-democrații vor aproba starea de alertă. 

Sunt însă și partide care nu votează instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre. Pro România este unul dintre aceste partide. 

Pe de altă parte, cei de la ALDE iau în condiderare varianta de a vota contra, sau a vota pentru, însă cu anumite condiții. 

 

×
Subiecte în articol: stare alerta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Român, împușcat și ucis de polițiștii din Viena, după ce i-a atacat cu un topor
x close