Antena 3 CNN Actualitate Stare de alertă în România! Un deținut periculos a evadat și polițiștii se tem de ce e mai rau. Cum arată acesta

Stare de alertă în România! Un deținut periculos a evadat și polițiștii se tem de ce e mai rau. Cum arată acesta

Un deținut în vărstă de 25 de ani a evadat sâmbătă de la un punct de lucru din Satu Mare. Polițiști sunt în alertă și îl caută acum pe tânărul care ar putea să încerce să părăsească țara, transmite Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

Stare de alertă în România! Un deținut periculos a evadat și polițiștii se tem de ce e mai rau. Cum arată acesta
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    27 Iun 2020   •   13:58

„Vă informăm că, sâmbătă, în jurul orei 11:30, s-a constatat că deţinutul Varga Marius, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani și două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Satu Mare (GAZ penitenciar)”, potrivit ANP.

Acesta executa pedeapsa în regim semi-deschis.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră”, menționează sursa citată.

„La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul purta: tricou roșu, blugi albaștri, teniși”, precizează comunicatul.

Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

×

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close