Antena 3 CNN Actualitate Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile

Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu data de 10 octombrie 2021.

Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    06 Oct 2021   •   20:13

CNSU a adoptat în ședința de astăzi, 6 octombrie 2021, Hotărârea numărul 80, prin care se propune prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu menținerea măsurilor adoptate în Hotărârea de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021, cu modificările și completările ulterioare.

Art.1 - Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.10.2021.

Art.2 - Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 10.10.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.

Art.3 - Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situația aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administrației publice centrale.

Art.4 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență.

Hotărârea CNSU de prelungire a stării de alertă poate fi consultată AICI, iar Anexa Hotărârii, în care sunt mențioante toate măsurile în vigoare pe perioada stării de alertă poate fi consultată AICI.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close