Antena 3 CNN Actualitate Medicii au reuşit să o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: "Este conştientă, comunică cu echipa medicală"

Medicii au reuşit să o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: "Este conştientă, comunică cu echipa medicală"

Veşti bune vin dinspre Iaşi, acolo unde îndrăgita artistă Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, în stare gravă, în urma unei hemoragii interne. După câteva ore de tratament şi perfuzii cu sânge, aceasta şi-a revenit parţial, este conştientă şi poate comunica.

Medicii au reuşit să o stabilizeze pe Draga Olteanu Matei: "Este conştientă, comunică cu echipa medicală"
de Claudia Popovici    |    13 Noi 2020   •   22:24

Ultimele informaţii despre starea artistei Draga Olteanu Matei au fost făcute publice de coordonatorul Unităţii Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Îndrăgita actriţă şi-a revenit din starea comatoasă în care a fost adusă de la Piatra Neamţ, după ce medicii au intervenit rapid cu tratament de specialitate şi perfuzii.

"Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge.

E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice.

Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI", a precizat Diana Cimpoeşu, potrivit Agerpres.

Medicii sunt optimişti că starea artistei se va ameliora în perioada următoare, după ce iniţial erau extrem de rezervaţi asupra prognosticului.

Actriţa Draga Olteanu Matei, internată în stare critică la Spitalul Judeţean din Iaşi

Draga Olteanu Matei a fost transferată la Iaşi de la Spitalul din Piatra Neamţ, întrucât acolo sunt trataţi exclusiv pacienţii cu COVID, iar actriţei îi era vitală efectuarea unei endoscopii.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Draga Olteanu Matei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close