Antena 3 CNN Actualitate Starea bărbatului care şi-a dat foc la Cotroceni este stabilă

Starea bărbatului care şi-a dat foc la Cotroceni este stabilă

Starea bărbatului care şi-a dat foc la Cotroceni este stabilă
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Iun 2011   •   20:48

Petre Murjan, bărbatul care şi-a dat foc miercuri, în poarta Palatului Cotroceni, se simte bine, după ce a fost operat aseară. Acum starea lui este stabilă şi aşteaptă vizita unui psiholog.

Cel mai probabil, bărbatul nu va mai intra în sala de operaţie. Miercuri seara, vreme de două ore şi jumătate, medicii i-au curăţat rănile şi i-au pus grefe în zonele arse. Mai exact, i-au înlocuit pielea distrusă de flăcări de pe mâna stângă şi gambă.

Deocamdată, nu au apărut complicaţii, au spus medicii de la Spitalului de Arşi. Doctorii speră ca rezolvarea chirurgicală de ieri să fie definitivă fără să mai fie nevoie de alte intervenţii. Bărbatul va urma un tratament zilnic.

Joi după-amiază, bărbatul a intervenit telefonic la Antena 3, în exclusivitate, unde a dat o explicaţie pentru gestul său: s-a simţit ignorat când a depus un memoriu la Ministerul Apărării şi la Cotroceni. În acel document se plângea că i s-a cerut mită ca să nu îi fie micşorată pensia. Şi-a dat foc, spune el, nu ca să rezolve problema, ci ca să atragă atenţia asupra ei.

 





×
Subiecte în articol: foc cotroceni operatie mita
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close