Antena 3 CNN Actualitate Starea de alertă continuă. Zeci de vânători, jandarmi şi poliţişti răscolesc pădurile din Dâmboviţa în căutarea ursului

Starea de alertă continuă. Zeci de vânători, jandarmi şi poliţişti răscolesc pădurile din Dâmboviţa în căutarea ursului

Starea de alertă continuă. Zeci de vânători, jandarmi şi poliţişti răscolesc pădurile din Dâmboviţa în căutarea ursului
Sursa foto: Foto: www.firstpeople.us
21 Sep 2012   •   07:19

Starea de alertă se menţine în judeţul Dâmboviţa. Autorităţile au căutat două zile ursul care a ucis un bărbat, însă în zadar. Căutările continuă şi în această dimineaţă, mai ales că animalul este extrem de periculos după ce a fost ţinut trei zile în capcană. Între timp, cei doi bărbaţi care au încercat capturarea ursului au fost eliberaţi.

Zeci de vânători, jandarmi şi poliţişti au răscolit pădurile din judeţul Dâmboviţa - unde a avut loc atacul. Au fost aduşi şi câini special antrenaţi ca să dea de urma ursului ucigaş.

Bărbatul care a fost ucis de urs avea la el un cuţit. Anchetatorii bănuiesc că voia să omoare ursul prins în laţuri, numai că animalul s-a zbătut şi a reuşit să scape.

Reprezentanţii fondurilor de vânătoare, dar şi asociaţiile pentru protecţia animalelor nu sunt de acord cu împuşcarea ursului în cazul în care animalul va fi gasit.

Autorităţile vor continua căutările până când ursul va fi găsit.

×
Subiecte în articol: urs braconieri
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close