Antena 3 CNN Actualitate Starea lui Mihai Neşu, în continuare gravă. Nu poate să se mişte şi să vorbească

Starea lui Mihai Neşu, în continuare gravă. Nu poate să se mişte şi să vorbească

Starea lui Mihai Neşu, în continuare gravă. Nu poate să se mişte şi să vorbească
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Mai 2011   •   15:10

A trecut o săptămână de la teribilul accident al lui Mihai Neşu, iar starea lui este în continuare gravă. La doar 28 de ani, fotbalistul este ţintuit pe patul de spital. Nu-şi simte mâinile şi picioarele, nu poate să vorbească şi respiră cu ajutorul aparatelor.

Starea lui Mihai Neşu nu dã semne de îmbunãtãþire. Unul dintre medicii echipei Utrecht a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum comunicã fotbalistul cu familia lui.

"Existã un panou cu un alfabet uriaş în faţa lui, iar soţia îi arată pe rând câte o literã. Mihai clipeşte dacã aceea e litera pe care vrea sã o pronunþe. Aşa formeazã cuvintele pe care vrea sã le spunã. Din pãcate, nu poate vorbi pentru cã în acest moment are un tub de oxigen in gurã", a spus medicul.

Specialiştii în neurochirurgie spun cã şansele de recuperare sunt foarte mici DACÃ românul a suferit o fracturã la vertebrele 3 sau 4 din zona cervicalã, cu secţionarea mãduvei spinãrii.

Potrivit antrenorului de la Utrecht, Neşu vrea să fie vizitat cât mai puţin. Nu renunţã, însă, iar olandezii sunt alături de el. Duminicã, fotbaliştii de la Utrecht au jucat cu ambiţie şi au dat 5 goluri. Tot meciul s-au gândit la Neşu.

Coşmarul lui Mihai Neşu a început în urmă cu şapte zile la un antrenament, dupã ce un coechipier l-a accidentat din greşealã.

×
Subiecte în articol: Mihai Nesu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close