Antena 3 CNN Actualitate Statuia Lupoaicei are un nou... pui. Nici nu gândeşti ce i-a dat prin cap unui tânăr din Bucureşti

Statuia Lupoaicei are un nou... pui. Nici nu gândeşti ce i-a dat prin cap unui tânăr din Bucureşti

Statuia Lupoaicei are un nou... pui. Nici nu gândeşti ce i-a dat prin cap unui tânăr din Bucureşti
Sursa foto: infopensiuni.ro
17 Feb 2012   •   15:54

Un tânăr care a pozat gol lângă statuia Lupoaicei din Piaţa Roma din Capitală a fost amendat cu 200 de lei pentru săvârşirea de fapte obscene în public, deşi a încercat să-i convingă pe poliţiştii locali că lucrează la un proiect universitar cu tema "nuditate pe timp de iarnă".

Joi seara, cei care treceau prin zona Piaţa Roma, au avut o mare surpriză , când au văzut un tânăr care defila gol puşcă. Acesta a fost ridicat de patrulele Serviciului de Ordine Publică.

" Pe lângă el, un altul îl fotografia în diferite poziţii, creând iritarea trecătorilor. Până la intervenţia poliţiştilor locali - obişnuiţi cu acte de exhibiţionism din partea unor persoane cu probleme psihice -, tânărul complet dezbrăcat s-a aşezat picior peste picior pe soclul statuii. Calm, «modelul» a mai apucat să pozeze, lipit de Lupoaică, în diferite ipostaze nud.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au acoperit pe tânăr, apoi l-au somat să se îmbrace cu hainele lăsate în apropiere. Aceştia l-au amendat cu 200 lei pentru săvârşirea de fapte obscene în locuri publice.

Tânărul a declarat că acţiunea sa de a fi ca Romului şi Remus este pentru un proiect universitar cu tema "nuditate pe timp de iarnă". Acesta şi-a recunoscut fapta, însă a refuzat să semneze procesul verbal, precizează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Poliţia Locală Capitală
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close