Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care statuia din holul Primăriei Capitalei se prăbușește peste copilul de șase ani

Momentul în care statuia din holul Primăriei Capitalei se prăbușește peste copilul de șase ani

Au apărut primele imagini video cu momentul în care o statuie din holul Primăriei Capitalei se prăbușește peste copilul de șase ani. Acesta se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, în Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

de Mia Lungu    |    23 Aug 2022   •   12:25

Imaginile filmate de camera de supraveghere din Primărie sunt şocante. Doar un miracol a făcut ca cel mic să supravieţuiască.

Băieţelul de șase ani a fost dus la spitalul Grigore Alexandrescu. Era conştient în ambulanţă, însă traumatismul cranian suferit este unul grav, așa cum au anunțat astăzi reprezentanții spitalului, care au transmis că cel mic se află internat pe secția ATI.

Micuţul era împreună cu tatăl său, care avea de rezolvat o problemă la una dintre direcţiile Primăriei. Nenorocirea a avut loc în timp ce tatăl băiatului era legitimat la intrarea în Primărie, la punctul de acces control, situat imediat după intrarea principală. E locul pe unde trec sute de oameni zilnic, atât angajaţi ai primăriei, cât şi contribuabili: printre cele două coloane, amplasate fix la uşile de acces.

Imediat, în sediul Primăriei au ajuns şi poliţiştii de la Secţia 17, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cea mai importantă misiune a poliţiştilor care anchetează acest caz este să răspundă la întrebarea dacă elementul decorativ se putea dărâma şi dacă două persoane care stăteau la coadă, la intrare, se împingeau puţin mai tare.

×
Subiecte în articol: statuie primaria capitalei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close