Antena 3 Actualitate STB extinde lucrările la Sistemul Automat de Taxare. Călătorii pot întâmpina dificultăţi la cumpărarea titlurilor de călătorie

STB extinde lucrările la Sistemul Automat de Taxare. Călătorii pot întâmpina dificultăţi la cumpărarea titlurilor de călătorie

22 Oct 2019   •   22:42
STB extinde lucrările la Sistemul Automat de Taxare. Călătorii pot întâmpina dificultăţi la cumpărarea titlurilor de călătorie

Societatea de Transport Bucureşti (STB) extinde lucrările de upgrade pentru Sistemul Automat de Taxare şi în cursul acestei săptămâni, astfel încât procesul de vânzare a titlurilor de călătorie poate întâmpina temporar dificultăţi, informează Primăria Capitalei.

"Lucrările de upgrade la Sistemul Automat de Taxare al STB SA vor fi extinse şi în cursul acestei săptămâni, astfel încât procesul de vânzare a titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri poate întâmpina temporar dificultăţi. Operaţiunile efectuate pe serverele STB SA sunt necesare pentru o mai bună adaptare la structura şi volumul cererii de transport", a precizat sursa citată.

STB SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegere. Călătorii afectaţi vor fi informaţi şi îndrumaţi de controlori.

"STB SA anunţă că echipele de control vor aplica o procedură de îndrumare şi prevenţie pentru călătorii afectaţi. Procesul de upgrade va continua până la data de 27 octombrie a.c. În cazul în care lucrările vor fi finalizate înainte de termen, STB SA va anunţa acest lucru pe toate canalele de comunicare de care dispune", se mai arată în comunicatul PMB.

Pe 18 octombrie, STB anunţa că upgradează structura de hardware aferentă sistemului automat de taxare, iar acest proces va afecta vânzarea titlurilor de călătorie prin centrele de emitere şi reîncărcare carduri în zilele de 19-20 şi 26-27 octombrie.

Sursă: Agerpres
×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close