Antena 3 CNN Actualitate STB prelungeşte programul mai multor linii de transport public pentru suporterii meciului Rapid - UTA Arad

STB prelungeşte programul mai multor linii de transport public pentru suporterii meciului Rapid - UTA Arad

Societatea de Transport Bucureşti a dispus prelungirea programului de circulație pentru trei linii de transport în comun. Măsura a fost luată pentru a asigura transportul supoerterilor după finalizarea meciului dintre Rapid şi UTA Arad.

STB prelungeşte programul mai multor linii de transport public pentru suporterii meciului Rapid - UTA Arad
Sursa foto: fcrapid.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   10:20

Societatea de Transport București anunță că, având în vedere organizarea meciului de fotbal între echipele F.C. Rapid și F.C. UTA Arad pe Stadionul Giulești, miercuri, 28 februarie, va prelungi până la miezul nopții programul de funcționare a liniilor de transport public 178, 11 și 44.

STB vrea astfel să asigure transportul călătorilor după finalizarea evenimentului sportiv.

? INFO Util: ⚽️ Ca urmare a organizării meciului de fotbal între echipele F.C. Rapid și F.C. UTA Arad pe Stadionul...

Publicată de Societatea de Transport București - STB SA pe Marţi, 27 februarie 2024

Se modifică două linii STB importante din Bucureşti

Două linii STB importante din Bucureşti vor fi modificate în următoarele zile. Astfel, una dintre cele două lunii va fi prelungită şi operată doar cu troleibuze Solaris.

Linia de autobuz 336 din Bucureşti, suspendată după aproape 30 de ani de funcționare şi înlocuită de noua linie 61

Linia 336, care lega cartierul Militari de Centrul Bucureștiului, a fost suspendată începând de luni, 19 februarie. Aceasta a fost înlocuită de linia 61 și este fi deservită momentan de nouă troleibuze noi Solaris și alte 11 autobuze.

Linia 336 a fost inaugurată în martie 1994 și lega Complexul Comercial Apusului de Piața Rosetti din Centrul Capitalei.

"În cei aproape 30 de ani de funcționare, a fost poreclită drept “linia de protocol” a Autobazei Militari, fiind și linie de teste pentru diverse autobuze testate de RATB/STB, precum: Mercedes Benz Citaro NGT, Solaris Urbino H2, Iveco Urbanway 12 CNG, în principal din cauza faptului că străbate cea mai abruptă pantă din București, situată pe dealul Cotroceni”, scrie pagina Transports of Romania.

Linia 336 a fost de asemenea una dintre cele patru linii care au primit începând cu 1 decembrie 2018 noile Otokar Kent C iar în vara lui 2023 a fost deservită în weekend și de autobuze Citaro Hybrid.

"Tot linie inaugurală a fost și pentru răposatele Rocar de Simon, retrase acum aproape 15 ani din București”, mai arată sursa citată.

×
Subiecte în articol: linii STB program de circulaţie meci
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close