Antena 3 Actualitate Steagul românesc, fluturat de manifestanţi la protestul violent din SUA - Reacţia AUR

Steagul românesc, fluturat de manifestanţi la protestul violent din SUA - Reacţia AUR

de Adrian Iclozan    |    07 Ian 2021   •   09:15
Steagul românesc, fluturat de manifestanţi la protestul violent din SUA - Reacţia AUR
Sursa foto: Sursa: Facebook/Călin Georgescu

Călin Georgescu, expertul român care a lucrat la Naţiunile Unite şi care a fost propus de Alianţa pentru Unirea Românilor pentru funcţia de prim-ministru, iese în evidenţă cu o postare surprinzătoare, în contextul violenţelor declanşate în Washington de susţinătorii lui Donald Trump.

Georgescu semnalează prezenţa steagului României la mitingul de susţinere al actualului preşedinte american, miting soldat cu patru morţi, zeci de arestaţi şi devastarea mai multor secţiuni din clădirea Capitoliului.

Călin Georgscu: Puterile vrăşmaşe Americii - Franţa, Germania, Iran, Rusia şi China

"Tricolorul românesc este prezent astăzi în Washington D.C la marșul de susținere a lui #Trump. Patrioții americani au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democrați împreună cu China, Rusia, Iran, Germania, Franța și alte puteri vrăjmașe și s-au strâns precum moții lui Horea, Cloșca și Crișan sau Avram Iancu la Țebea. România este alături de frații americani", a este textul postării de pe pagina de Facebook "Călin Georgescu - Premierul Nostru".

Postarea a fost publicată înainte ca manifestaţia din faţa Capitoliului să degenereze în asaltul asupra Congresului american (foto galerie).

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close