Antena 3 CNN Actualitate Steaua-Dinamo, "soldat" cu cinci dosare penale: Suporterii, prinşi cu materiale pirotehnice pe stadion

Steaua-Dinamo, "soldat" cu cinci dosare penale: Suporterii, prinşi cu materiale pirotehnice pe stadion

Măsuri speciale, la meciul de duminică seară dintre Steaua şi Dinamo, încheiat cu scorul de 0-1. Peste 1.500 de forţe de ordine au asigurat zona, însă incidente majore nu s-au înregistrat. Chiar şi aşa, însă, cinci dintre suporteri au ajuns la secţia de poliţie după ce au încercat să introducă materiale pirotehnice pe stadion.

Steaua-Dinamo, "soldat" cu cinci dosare penale: Suporterii, prinşi cu materiale pirotehnice pe stadion
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2009   •   09:03

Incidentele neplăcute care au avut loc pe stadioane la derbyurile anterioare au detreminat suplimentarea numărului forţelor de ordine, atât pe stadion, cât şi în afara lui. Iar cei aproximativ 600 de dinamovişti care au venit la meci au fost mai bine păziţi ca niciodată, peste 1.500 de oameni de ordine asigurând zona.

Supăraţi de prestaţia jucătorilor, suporterii stelişti au plecat de la stadion înainte de încheierea partidei.

De cealaltă parte, suporterii alb-roşii sunt convinşi că victoria din Ghencea reprezintă un pas important în câştigarea campionatului.

La controalele de la intrare, cinci dintre suporterii Stelei au fost depistaţi cu materiale interzise pe stadion. Ei au fost duşi la secţia de poliţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, pe numele celor cinci suporteri s-au întocmit dosare penale.

×
Subiecte în articol: suporteri meci steaua Dinamo jandarmi
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close