Antena 3 CNN Actualitate Steaua muzicii lăutăreşti, condusă pe ultimul drum. Imagini sfâşietoare de la înmormântarea regretatei artiste Gabi Luncă

Steaua muzicii lăutăreşti, condusă pe ultimul drum. Imagini sfâşietoare de la înmormântarea regretatei artiste Gabi Luncă

Artista de muzică lăutărească Gabi Luncă a fost înmormântată astăzi în cimitirul Dămăroaia, într-o ceremonie specială. Familia şi lăutarii au însoţit-o pe ultimul drum, dar şi oameni care au admirat-o s-au alăturat cortegiului funerar, care, în drumul spre cimitirul bucureştean, a avut mai multe opriri.

Steaua muzicii lăutăreşti, condusă pe ultimul drum. Imagini sfâşietoare de la înmormântarea regretatei artiste Gabi Luncă
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2021   •   21:34

Gabi Luncă a fost condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni. Lăutarii au interpretat cântece care au consacrat-o pe una dintre cele mai mari artiste a românilor.

Deşi atâţia oameni care au îndrăgit-o şi-ar fi dorit să-i aducă un ultim omagiu artistei, nu a fost posibil. Însă, în drum spre cimitir, cortegiul restrâns a avut mai multe opriri.

Pe aleile cimitirului a fost întins un covor roşu, iar lângă cavou au fost aduşi mai mulţi porumbei albi. Îndurerate, fiicele artistei nu s-au mişcat de lângă sicriu.

Familia a decis să respecte protocolul COVID, iar în aceste condiţii, înmormântarea a avut loc cu reguli stricte.

''Mama a plecat în cel mai lung turneu al dânsei. De data asta nu sunt eu şi fraţii mei cei care o aşteptăm. De data asta ne aşteaptă dânsa'', a spus una dintre fiicele regretatei artiste.

Artista se va odihni în cimitirul din Dămăroaia, acolo unde și-a dorit. În același cavou au fost depuse și rămășițele soțului ei, Ion Onoriu.

×
Subiecte în articol: Gabi Luncă înmormântare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close