Antena 3 CNN Actualitate Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte
23 Noi 2017   •   16:30

Stela Popescu a murit. Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Artista a fost găsită moartă în curtea casei din București, după ce ar fi căzut pe stradă.

Stela Popescu era cea mai fericita atunci cand muncea. „Sa-I multumim lui Dumnezeu ca ne ajuta sa muncim, caci s-ar putea sa vina ziua in care n-o sa mai putem!“.

Despre Dumnezeu și moarte spune într-un interviu:

Stela Popescu a murit. "Eu provin dintr-o familie religioasa, cu frica Lui Dumnezeu. Parintii mei erau foarte credinciosi si corecti. Dar stiti si dvs, pe vremea mea, in timpul comunistilor, orele de religie s-au scos din programa scolara. Insa toata generatia mea, si nu numai, si-a facut cruce pe ascuns. Oamenii se duceau la biserica. Cand le era greu spuneau: „Doamne ajuta!“. Eu am fost intotdeauna credincioasa. Stiu ca acolo sus e Cineva care ma iubeste, care ne iubeste pe toti, ne ajuta si ne carmuieste. In ultimii 7 ani eu am pierdut cele mai scumpe fiinte din viata mea: mama, tata si Puiu Maximilian, sotul meu. Aceste tragedii m-au facut sa ma gandesc profund la viata, si sa vad ceea ce este mai important in ea. Abia atunci cand pierzi pe cineva drag realizezi ca n-ai facut destul sa fii alaturi de el. Din pacate, noi oamenii suntem egoisti. Totdeauna durerea ne apropie de Dumnezeu. Atunci ne trezim putin la realitate si ne dam seama ca spiritul este mai important decat materialul", a spus Stela Popescu, potrivit crestinortodox.ro.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close