Antena 3 CNN Actualitate Stela Popescu a murit. Ce spunea vedeta despre partenerul său de scenă de o viață, Alexandru Arșinel

Stela Popescu a murit. Ce spunea vedeta despre partenerul său de scenă de o viață, Alexandru Arșinel

Stela Popescu a murit. Ce spunea vedeta despre partenerul său de scenă de o viață, Alexandru Arșinel
Sursa foto: Foto: Youtube
23 Noi 2017   •   16:29

Stela Popescu a murit. Au fost parteneri de scenă o viață întreagă, iar Stela Popescu a mărturisit că a colaborat uluitor Alexandru Arșinel.

Stela Popescu a murit. „Este mult mai interesant sa joci in cuplu. Cel care poate face foarte bine spectacol singur este Florin Piersic, care are o disponibilitate extraordinara de a se darui publicului“, spune dinsa. Pe scena, Stela si Arsinel au fost si ramin cuplul perfect in viziunea tuturor. „Puisor Maximilian a fost cel care ne-a pus pe amindoi pe aceeasi scena si tot el ne-a insuflat o anumita conduita. Din acest motiv, eu si Arsinel nu ne-am permis sa ne certam niciodata. Treaba a mers foarte bine, tocmai pentru ca nu am avut o relatie sentimentala. Puisor nu numai ca avea talent de scriitor, dar avea si o minte superioara“, isi aminteste actrita despre sotul ei, Mihai Maximilian, si despre colaborarea cu Alexandru Arsinel.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close