Antena 3 Actualitate Stela Popescu a murit fără lumânare. Ce se întâmplă cu cei care se sting în acest fel

Stela Popescu a murit fără lumânare. Ce se întâmplă cu cei care se sting în acest fel

23 Noi 2017   •   20:22
Stela Popescu a murit fără lumânare. Ce se întâmplă cu cei care se sting în acest fel

Stela Popescu a murit. Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită moartă, joi dupa-amiază, la ora 15.40, la casa sa din București.

Lumânarea aprinsă pentru cei care pleacă din lumea celor vii are o simbolistica foarte importantă. Aceasta luminează calea celui care pleacă în lumea veşnică, iar o persoană care părăseşte pământul în întuneric se spune că suferă în viaţă cealaltă.

Părinte Cleopa spunea că nu este o tragedie că mortul să părăsească lumea fără o lumânare aprinsă.

„Lumânarea este un simbol. Dacă o aprinzi este bine. Dacă nu poţi, nu-i nimic. Faptele bune merg cu noi, nu lumânarea”, a povestit preotul, conform teotrandafir.com.

De asemenea, Mântuitorul Nostru Iisus Hristos spunea că adevărata lumină pe care o ducem cu noi dincolo reiese din faptele bune săvârşite pe pământ.
„Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor. Că, văzând oamenii faptele cele bune ale voastre, să-l slăvească pe Tatăl vostru Care este în Ceruri”, scrie în Sfânta Evanghelie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close