Antena 3 CNN Actualitate Stela Popescu a murit. Într-un ultim interviu, actrița se arăta dezamăgită: „Sunt foarte mulţi actori şi atitudinea lor faţă de profesie s-a schimbat: tare, repede şi fals”

Stela Popescu a murit. Într-un ultim interviu, actrița se arăta dezamăgită: „Sunt foarte mulţi actori şi atitudinea lor faţă de profesie s-a schimbat: tare, repede şi fals”

Stela Popescu a murit. Într-un ultim interviu, actrița se arăta dezamăgită: „Sunt foarte mulţi actori şi atitudinea lor faţă de profesie s-a schimbat: tare, repede şi fals”
23 Noi 2017   •   16:06

Stela Popescu a murit. Actrița Stela Popescu s-a stins din viață. Într-un ultim interviu, actrța se arăta extrem de dezamăgită de actorii din ziua de astăzi.

Stela Popescu a murit.  În trecut, „era o altă şcoală a teatrului", a spus Stela Popescu. „Sunt foarte mulţi actori şi atitudinea lor faţă de profesie s-a schimbat: tare, repede şi fals – se spunea la noi pe vremuri. Să facă repede. Să repete o piesă în patru zile, dacă se poate, şi să o joace de 400 de ori numai ca să le ia banii. Nu e în ordine", a precizat cunoscuta actriţă pentru DCnews.

Stela Popescu a murit.  De asemenea, a spus că, în ţara noastră, nu sunt promovate adevăratele talente, oferind şi un exemplu în acest sens. „Nu se promovează adevăratele talente şi munca asta să fie serioasă. Vă dau un exemplu, femei mai tinere, Adriana Trandafir. De câte ori o vedeţi? De puţine ori, nu? Dar când ajunge acolo e extraordinară", a spus, în cadrul interviului, actriţa Stela Popescu.

Stela Popescu a murit.  Actrița Stela Popescu s-a născut la data de 21 decembrie 1935, într-o familie de învățători. A debutat în cinematografie, în anul 1958, în pelicula „Alo? Ați greșit numărul”. A jucat în peste 25 de filme precum „În fiecare zi mi-e dor de tine”, „Elixirul tinereții”, „Nea Mărin Miliardar”, „A doua cădere a Constantinopolului”, „Căruța cu mere”, „Grăbește-te încet”.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close