Antena 3 CNN Actualitate Stelian Ion, contrazis de Guvern: Ministerul Justiției a primit originalul proiectului ”Anghel Saligny” de pe 25 august

Stelian Ion, contrazis de Guvern: Ministerul Justiției a primit originalul proiectului ”Anghel Saligny” de pe 25 august

Guvernul îl contrazice pe Stelian Ion în chestiunea trimiterii documentului original al Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” la Ministerul Justiției.

Stelian Ion, contrazis de Guvern: Ministerul Justiției a primit originalul proiectului ”Anghel Saligny” de pe 25 august
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    03 Sep 2021   •   14:04

Echipa de comunicare a Executivului transmite că Ministerul a primit în original proiectul încă de pe 25 august. Acesta a fost retrimis joi, 2 septembrie, la instituție, cu ocazia preluării mandatului interimar de către Lucian Bode.

„În contextul apariției în spațiul public a unor informații conform cărora Ministerul Justiției ar fi primit abia joi, 2 septembrie, proiectul, în original, al Ordonanței de Urgență pentru aprobarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României face următoarele precizări:

- proiectul de Ordonanță de Urgență pentru aprobarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny", în original, a ajuns la Ministerul Justiției în data de 25.08.2021.

-proiectul de Ordonanță de Urgență pentru aprobarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny", în original, a fost retransmis în data de 02.09.2021 Ministerului Justiției, în contextul preluării mandatului de ministru interimar al Justiției de către domnul Lucian Bode”, arată mesajul Executivului.

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, a susținut în mai multe rânduri că a primit doar o copie a ordonanței privind Programul „Anghel Saligny”:

„Spun răspicat, cu toată responsabilitatea și cu apreciere pentru angajații Ministerului Justiției: de la Ministerul Dezvoltării nu a venit decât o copie. Ultima instituție avizatoare în acest lanț e Ministerul Justiție. De fiecre dată vin la avizare proiectele cu toate semnăturile și avizele de la minister”, afirma Stelian Ion pe 1 septembrie.
 

×
Subiecte în articol: Stelian Ion guvern
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close