Antena 3 CNN Actualitate Stenograme falsificate în dosar DNA de răsunet

Stenograme falsificate în dosar DNA de răsunet

Stenograme falsificate în dosar DNA de răsunet
Sursa foto: Foto: Luju.ro
17 Noi 2017   •   16:28

Sorin Strutinsky a fost reținut de DNA, defilat în cătușe și apoi arestat preventiv în baza unor stenograme falsificate grosolan. Iar acest lucru este stabilit de raportul expertului tehnic Laurentiu Scopelitis.

Lumeajustitiei.ro prezintă falsurile din stenogramele DNA descoperite de expertul tehnic Laurentiu Scopelitis, fiind vorba despre transcrierea alor expresii decât cele rostite, de cuvinte adăugate sau de cuvinte lipsă.

Iată cum au fost mistificate înregistrarile ambientale:

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "pana mai facem si un hotel ca sa.", Sorin Strutinsky a rostit "pana mai facem si socoteli, ca sa."

- este adaugat in plus cuvantul "luat" in replica lui Sorin Strutinsky, replica reala fiind "Da, am"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "Cine mai da acum? Astept sa se bucure si si dup-aia, nu?", Sorin Strutinsky a rostit "Cine mai merge acum? Astepti sa se publice si dup-aia, nu?"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "S-ar putea sa-ti para rau. Nu stiu", Sorin Strutinsky a rostit "S-ar putea sa nu poata. Nu stiu"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme ".cinci sute de mii.", Sorin Strutinsky a rostit "deci sunt.."

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "Si le-am facut-o frumos", Sorin Strutinsky a rostit "Si-am facut-o frumos"

- in loc de expresia transcrisa in stenograme "A adus, a dat o suta de mii", Sorin Strutinsky a rostit "ARGOS-ul a dat o suta de mii".

×
Subiecte în articol: 100 de minute dosar DNA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close