Antena 3 CNN Actualitate Stenograme incendiare din ședința liderilor PSD. Contre între Dăncilă, Firea și Paul Stănescu

Stenograme incendiare din ședința liderilor PSD. Contre între Dăncilă, Firea și Paul Stănescu

Stenograme incendiare din ședința liderilor PSD. Contre între Dăncilă, Firea și Paul Stănescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iul 2019   •   15:20

Avem stenograme incendiare din şedinţa cu uşile închise a liderilor PSD. Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă s-au contrat, în faţa colegilor, pe tema relaţiei cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. În acelaşi timp, premierul a cerut ca partidul să desemneze cât mai repede un candidat la preşedinţie, fie că este social democrat, fie că vine de la un alt partid.

Astăzi se va tranșa chestiunea prezidențiabilului PSD, în sensul în care vor decide în CEx dacă acest candidat este membru PSD sau dacă e din afara partidului. 

Dăncilă a spus că va supune la vot candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu susținută de PSD. Au fost contre între Dăncilă, Firea și Paul Stănescu. 

„Trebuie sa ne hotărâm ce facem: susținem candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu sau avem candidat şi atunci poate ne susţin alţii pe noi? Dacă oamenii văd că nu ştim ce avem de făcut, nu e bine. Avem datoria ca aici să luăm nişte decizii. Şi noi vrem să ştim pe ce drum mergem”, a spus Dăncilă. 

Gabriela Firea a spus că ar fi mai bine ca o candidatură să fie comună PRO România, ALDE, PSD. 

„Este o prăpastie între noi şi ALDE, partenerii de guvernare. Avem o relaţie rece. Noi părem demobilizaţi! Parcă suntem pregătiţi să pierdem!”, a spus Firea. 

×
Subiecte în articol: sedinta stenograme
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close