Antena 3 CNN Actualitate Stenograme cu mama lui Vlad Pascu: Și-a asigurat fiul că intervine pentru condițiile din penitenciar

Stenograme cu mama lui Vlad Pascu: Și-a asigurat fiul că intervine pentru condițiile din penitenciar

Au apărut stenograme, prezentate în exclusivitate la Antena 3 CNN, care arată cum mama șoferului drogat de la 2 Mai încerca să intervină pentru a mușamaliza acest caz.

Stenograme cu mama lui Vlad Pascu: Și-a asigurat fiul că intervine pentru condițiile din penitenciar
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2023   •   16:01

Au apărut stenograme din referatul procurorilor, care o vizează pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai.

Pascu Miruna: Ce-o mai ieși de acolo...
Interlocutor: Nu știm ce-o fi de acolo
Pascu Miruna: În câți ani și așa mai departe.
Interlocutor: Eu am vorbit... a zis unul că a găsit-o... să vedem.... la procurorul Niț (neinteligibil) să vedem. O să vedem, poate am vreun răspuns.

Pascu Miruna: Trebuie să mă interesez că...nici pe preventiv nu-l ține mult sau îl bagă pe preventiv în penitenciar.
Interlocutor: Hai că te sun pe WhatsApp.
Pascu Miruna: Trebuie să mă interesez neapărat.

Alte fragmente din aceste stenograme arată cum mama lui Vlad Pascu a încercat să intervină pentru mușamalizarea cazului.

Pascu Miruna: Dacă nu te dă pe domiciliu, nu știu ce să spun. E interesul să ieși din gaura aia de acolo. Măcar... Apropo de penitenciar, am vorbit cu mai multe persoane săptămâna asta. Sigur, sigur te mută din penitenciar lângă București. Nu te duci. Adică, decât poate pe preventive dacă e să te țină, să te ducă la Poarta Albă. Preventivul pe Poarta Albă e total diferit de încarcerare. Adică, sunt... Nu e acelați loc cu ăla de 18, 21. 

Vlad: Deci nu mă bagă la bididii la ăștia, dacă să-i mute pe Poartă. 

Pascu Miruna: Nu. Nu. Nu. Va dura procesul, indiferent că te dă sau nu te dă acasă, asta îți spun clar, eu voi face să dureze procesul ăsta, este "must" pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentința definitivă și chestia asta se poate fără probleme. M-ai înțeles? Fără probleme. Deci nu te duci pe nu știu ce... la 18-21 mi s-a spus de la început de vecini.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre acest caz.

"Eu cred că oricine poate să vadă cu ochiul liber că acest caz nu este mușamalizat, că mizeria nu este ascunsă sub preș. Procurorii DIICOT, împreună cu polițiștii și-au făcut treaba în acest dosar. Sunt absolut convinsă că probatoriul va fi analizat de instanță și se vor lua măsurile care trebuie", a spus ministrul Justiției, la Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu şofer drogat 2 Mai
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close