Antena 3 CNN Actualitate Stenograme şocante între "oamenii legii": "Fă-o să se sinucidă...”, îndemnul şefului Poliţiei din Bistriţa către subalternul său

Stenograme şocante între "oamenii legii": "Fă-o să se sinucidă...”, îndemnul şefului Poliţiei din Bistriţa către subalternul său

Stenograme şocante între "oamenii legii": "Fă-o să se sinucidă...”, îndemnul şefului Poliţiei din Bistriţa către subalternul său
03 Dec 2014   •   21:59

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", stenogramele unor discuţii care arată abuzurile unor şefi ai Poliţiei din Bisitriţa Năsăud, vizavi de o subalternă de la Rutieră, "suspectată" de colaborare cu inspectorii Direcţiei Generale Anticorupţie.

Într-una dintre discuţii, şeful Inspectoratului Poliţiei Judeţene Bistriţa Năsăud, comisarul şef Ioan Ovidiu Mureşan, dă ordine subordonatului său, Roberto Hasnaş, să hărţuiască o colegă poliţist care refuza să sprijine faptele lor de corupţie.

Ioan Ovidiu Mureşan: „Păi, fă-o să se sinucidă ...”,

Roberto Hasnaş: „Păi nu-i fac toată ziua, tot o omor, am trimis- o singură ... o trimit singură să-şi rupă capul, şefu’. ... Uitaţi-vă vă rog la planificare, că i-am băgat trei zile de noapte, i-am băgat ... o bag de noapte, o bag cu unu’, o bag cu altul, să fie gelos bărbatu-su ... ce să mai fac, să pun pe unu să o f..., să o filmeze?"

Cei doi luaseră în vizor o subalternă care nu dorea să "mute" locul de desfăşurare a unui accident soldat cu rănirea unei fetiţe de 8 ani.

"Asemenea golănii şi măgării sunt greu de explicat şi cu atât mai puţin de înţeles. Colega lor, poliţista, era suspectată de faptul că ar fi colaboratoarea DGA-ului.Acolo se întâmplau lucruri mult mai grave decât aceste dialoguri infecte, în care doi bărbaţi pun la cale până la urmă, distrugerea psihică a unei colege de serviciu, surparea relaţiilor ei de familie şi chiar a imaginii ei publice", a spus avocata Alice Drăghici, invitată în emisiune.


×
Subiecte în articol: Politie Sinteza Zilei stenograme
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close